Αποφάσεις 6ης συνέλευσης

20 Ιον.

Ήταν η 6η στη σειρά Συνέλευση στη γειτονιά μας, μαζευτήκαμε ως 70 άτομα περίπου και είπαμε τα εξής:
Σε σχέση με site, blog, (εκτός από twitter, που δε γίνεται τεχνικά και θα είναι realdem/zog(κάτι τέτοιο): το όνομα θα είναι ταυτόσημο με το όνομα της Συνέλευσης ενώ τα url (γραμμή διευθύνσεων) θα ορισθούν από την ομάδα επικοινωνίας έτσι ώστε να μας βρίσκουν πιο εύκολα.

Θα έχουμε μία σταθερή μέρα και ώρα Συνέλευσης, όπως είχαμε αποφασίσει και στην προηγούμενη Συνέλευση, και αυτή θα είναι Δευτέρα 7μ.μ, ξεκινώντας από μεθαύριο.

Συντάξαμε ένα κείμενο με θέμα την καταψήφιση κατάληψης του δημαρχείου από το Δ.Σ. και κάλεσμα κινητοποίησης  για να το μοιράσουμε στους εργαζόμενους του Δήμου.

Θα πάρουμε πρωτοβουλία να έρθουμε σε επαφή με Συνελεύσεις στις άλλες γειτονιές για να συναντηθούμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας εν όψει του μεσοπρόθεσμου.

Θα κατασκευάσουμε έναν πίνακα στην πλατεία στον οποίο θα ανακοινώνουμε τη σταθερή ημέρα και ώρα Συνέλευσης, τα προσεχή θέματα για συζήτηση και τις δράσεις μας.

Θέλουμε να φτιάξουμε μια αφίσα (εφημερίδα τοίχου) με τα κύρια σημεία της επίθεσης που δεχόμαστε από μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, δανειακές συμβάσεις κ.τ.λ με απλά και κατανοητά λόγια, την οποία και θα αναρτήσουμε σε καίρια σημεία της γειτονιάς (υπάρχει ομάδα σύνταξης, όσοι πιστοί προσέλθετε).

Άλλο ένα κείμενο είναι στα σκαριά για να ενημερώσουμε και να καλέσουμε τη γειτονιά στη νέα σταθερή ημέρα και ώρα συνέλευσης (υπάρχει ομάδα σύνταξης, όσοι πιστοί προσέλθετε).

Δύο άτομα της Συνέλευσης) θα γραφτούν στην ομάδα χαρτογράφησης  για να ενημερώνουμε οργανωμένα και το Σύνταγμα για αποφάσεις, δράσεις της Συνέλευσης.

Συγκεντρώσαμε σε ένα χαρτί -όσοι από τους παρευρισκόμενους ήθελαν- με ονόματα, τηλέφωνα, ιδιότητες, μήπως και λειτουργήσει σε επίπεδο γειτονιάς μια αντίστοιχη τράπεζα χρόνου με αυτή του Συντάγματος.

Αποφασίσαμε να γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ “Το δόγμα του σοκ” (δεν αποφασίσαμε πότε).

προτείνουμε στη Συνέλευση του Συντάγματος να προσπαθήσουμε να δεσμεύσουμε τα συνδικάτα να αλλάξουν τα σημεία συγκέντρωσής τους τις ημέρες απεργίας και να στηρίξουν τα σημεία περικύκλωσης της Βουλής π.χ Ευαγγελισμό, Καλλιμάρμαρο κ.τ.λ.

*Τα θέματα συζήτησης για την επόμενη συνέλευση είναι:
1) Τι κάνουμε εν όψει του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ
2) Οργανωτικό: Πως θα εξασφαλίζουμε την υλοποίηση των αποφάσεων της Συνέλευσης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: