Ενημέρωση από την συνέλευση 26/9

28 Σεπτ.
Σήμερα στη συνέλευση γίναν τα εξής:
* Απολογισμός της προηγούμενης βδομάδας με την πορεία και την εκδήλωση.

* Συζήτηση για δράσεις για τα χαράτσια. Αποφασίσαμε να καλέσουμε σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας-ακτιβισμό την παρασκευή 11πμ (ΑΥΣΤΗΡΑ) στη εφορία Ζωγράφου (Πολύφημου και Παπάγου). Επίσης την δευτέρα στις 7μμ στη γαρδένια, μαζική συνέλευση ενημέρωσης για τα χαράτσια, ανταλλαγή ιδεών και προτάσεις για το πως δεν θα τα πληρώσουμε και τι θα κάνουμε παραπέρα. 
Γι αυτό: Εξόρμηση-θυροκόλληση την τετάρτη και πέμπτη σε Ζωγράφου και Ιλίσια ραντεβού 6μμ στη Γαρδένια για να μοιραστούμε.

* Έγινε συζήτηση για τις μαθητικές καταλήψεις μια και ήρθαν καμιά δεκαριά μαθητές/τριες από το 4ο Ζωγράφου (Λύκειο κ Γυμνάσιο) και αφού συζητήσαμε για το τι γίνεται με καταλήψεις στα τοπικά σχολεία, είπαμε να στηρίξουμε με δυναμική παρουσία της Λ.Σ. με το πανό μας, όποια μαθητική κινητοποίηση αποφασίσουν τα σχολεία και μάλιστα να καλέσουμε μαζικά και τους φοιτητές/τριες από τις γύρω σχολές. 

*Επίσης συζητήθηκε πρός το τέλος για ένα χώρο όπου μπορούμε να συνεχίσουμε τα μαζέματα μας ,τώρα που θα πιάσουν οι βροχές και τα ρέστα,ακούστηκαν γενικά αρκετές προτάσεις γι αυτό καλό θα ναι να μαστε κόσμος την επόμενη φορά για να συζητήσουμε και αυτό το θέμα που είναι ταυτόχρονα και πρακτικό και ουσιαστικής σημασίας γιατί ότι και να λέμε τώρα και ότι ορέξεις κι αν υπάρχουν άπαξ και δεν έχουμε ένα κεραμίδι πάνω απ το κεφάλι μας,δ βγαίνει ο χειμώνας έτσι…
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: