Αποφάσεις συνέλευσης 3 Οκτώβρη‏

6 Οκτ.

Είμασταν πάνω από 80 άτομα, πολλά νέα πρόσωπα, και παρίσταντο και εκπρόσωπος του Α Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αποφασίσαμε

  1. Τη συνέχιση τη καμπάνιας δεν πληρώνω σε συνεννόηση και συνεργασία με τοπικούς φορείς.
  2. Την αποδοχή της πρόσκλησης από το Σύλλογο εκπαιδευτικών να βρεθούμε στη συνάντηση του Δ.Σ. τους που γίνεται σήμερα Τρίτη στις 19:00 στο 2ο και 14ο Δημοτικό. Είπαμε ότι θα τους προτείνουμε να διοργανώσουν μία ευρεία σύσκεψη με όλους του τοπικούς συλλόγους εκπαιδευτικών, με το τοπικό σωματείο των εφοριακών, με το σωματείο των εργαζομένων του δήμου για τη συλλογική και μαζική οργάνωση της μη πληρωμής των χαρατσιών. Επίσης θα τους προτείνουμε να κάνουμε παρέμβαση στην εφορία με ταυτόχρονη στάση εργασίας σε όλα τα σχολεία για τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Ζωγράφου στην παρέμβαση αυτή. Από εμάς προσφέρθηκαν να πάνε η Ματίνα, ο Σπύρος και εγώ.
  3. Τη συμμετοχή μας σήμερα Τρίτη στις 19:30 στη συγκέντρωση της Λαϊκής συσπείρωση με θέμα την πλήρωμη των χαρατσιών. Είπαμε ότι θα του πούμε ότι θεωρούμε πολύ θετική την κίνηση τους για την οργάνωση της μη πληρωμής των χαρατσιών, να διερευνήσουμε τη μεθοδολογία συντονισμού και να προτείνουμε να συμμετέχουμε σε μία κοινή δράση.
  4. Τη συμμετοχή μας στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης και προσυγκέντρωση στην πλατεία Γαρδένια στις 10:00 για να φύγουμε με πορεία προς το κέντρο.
  5. Να συζητήσουμε στην επόμενη συνέλευση, τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη, τη χρήση της Βίλας Ζωγράφου ως μόνιμο μέρος των συνελεύσεων, και ως χώρο πολιτισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης, στέκι νεολαίας κ.λπ.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: